Informasjon om korpset

Frei skolekorps har i dag ca 25 medlemmer og vi ønsker oss flere. Korpset er ungt, og vi har fått gode tilbakemeldinger på at det er veldig morsomt å være med. Medlemmene lærer en hel masse, og som foreldre er det veldig rørende å se hva barna har lært på den korte tiden.

Du kan begynne i korpset fra den høsten du begynner i 3. klasse. Det første året regnes som aspiranttiden der dere har spilletime en gang i uken, og er ellers med på en del ting sammen med resten av medlemmene i Frei skolekorps, bl a seminar, konserter, julegrantenninger, 17. mai og stevne. Etter hvert som dere blir mer erfarne får dere delta i samspill sammen i juniorkorps og etterhvert med hovedkorpset.

Kontingenten tilsvarer prisen for en elevplass i Kristiansund kulturskole. Dere får låne instrument, korpsgenser og en praktisk korpsryggsekk når dere begynner hos oss. Frei skolekorps er et brass band, det vil si at vi har messinginstrumenter (kornett, horn, baritone, euphonium, tromboner og tuba) og slagverk.  Nye aspiranter vil få et av disse messinginstrumentene. Vi trenger også et par aspiranter på trommer. 

Innmeldingsskjema finner du her (klikk), eller ta kontakt med korpsets leder (Olav Inge Birkelund, mob. 922 61 247).
Undersider (2): Grasrotandelen Politiattest
Comments